Blog

Blog

Jouw Chakra's ontcijferd door Sonja de Heer

Posted on February 21, 2014 at 12:05 AM

Emotional Healing met Sonja de Heer 

Wat zijn Chakra's? 


In alles wat leeft zijn chakra's = energiecentra aanwezig. ( mensen, kinderen, dieren). Onze gezondheid en fysieke en spirituele ontwikkeling zijn van deze energie centra afhankelijk. Hun exacte locatie, hun invloed op ons dagelijks leven en hun betekenis zijn in onze moderne levens voor de meeste mensen onduidelijk, onzeker en vol tegenstellingen. 


Chakra's zijn werkzaam in ons fysieke, emotionele en mentale lichaam. Als onze chakra's goed werken, dan is elk lichaam in evenwicht. WE hebben dan geen last van ziekten, we kunnen veel gemakkelijker liefde geven en ontvangen, goed en duidelijk communiceren, helder en efficiënt denken, en het allerbelangrijkst, ons bewustZIJN dit hierdoor stevig verankerd.

 

Maar zoals elke doorvoer wel eens geblokkeerd raakt, zo kunnen ook onze chakra's verstopt raken na overbelasting of stagnerende energie. 

Als we onze reis langst de chakra's beginnen, openen we de weg naar genezing, psychologische ontwikkeling en spirituele groei. 

We kunnen zelf onze energie niveau's transformeren. Het genezen van onze Geest is hetzelfde als het genezen van onze Energie.


We leren lief te hebben en te accepteren wat ons uniek maakt. We leren onszelf te vergeven als we voorheen een minderwaardigheidsgevoel hadden. We zijn in staat om de manier waarop we ervaren, voelen en denken te veranderen, door onze innerlijke wijsheid te gebruiken. We bekrachtigen onze waarde en eren onze keuze voor LIEFDE

Dit genezingsysteem is al eeuwen oud! 


In ons tegenwoordige leven, dat vol spanning is en overladen is met chemicaliën- die we inademen via vervuilde lucht, giftig water en een eindeloos assortiment van allopatische medicijnen-, hebben we er dringend behoefte aan om deze oude kennis van energie en haar werking te begrijpen.


De energie streeft ernaar mensen de kracht te geven de beste keuzen te maken op het gebied van gezondheid, verbondenheid en liefde. Ze leert ook dat we meer zijn dan een omhulsel van ons lichaam: we zijn een compleet energiesysteem dat alle niveau's van het ZIJN verenigt in een energetische totaliteit. 


Wat we denken is hoe we ons voelen en beïnvloedt elke cel in ons lichaam. Het vernauwt ons energieveld of het breidt het uit en stimuleert onze VITALITEIT en de hoeveelheid VEERKRACHT de we tot onze beschikking hebben.

 

Als we ons leven onder controle willen krijgen, is kennis van de werking van dit energiesysteem essentieel. Het geeft ons de leiding over onze eigen energie en helpt ons onze gedachten en emoties te ervaren, voelen. Het helpt veranderingen aan te brengen in de manier waarop we dingen doen.

Hoe emoties de chakra's beïnvloeden

Er zijn emoties en toestanden die in staat zijn om de chakra's te sluiten, als daar niet adequaat mee omgegaan wordt. Anodea Judith noemt ze 'demonen' in haar 'Handboek chakrapsychologie'. De demonen beïnvloeden de 'rechten' die geassocieerd worden met de chakra's.

1. Wortelchakra

Angst

Het recht om hier te zijn

2. Sacraalchakra

Schuldgevoel

Het recht om te voelen

3. Navelchakra

Schaamte

Het recht om te handelen

4. Hartchakra

Verdriet

Het recht om te beminnen en bemind te worden

5. Keelchakra

Leugens

Het recht om de waarheid te spreken en te horen

6. Derde Oog-chakra

Illusie

Het recht om te zien

7. Kruinchakra

Hechting

Het recht om te weten

Je gevoelens meer bewust worden

Om de chakra's meer te openen en te balanceren, helpt het dus om je meer van je gevoelens en emoties bewust te worden.

 


Het bewustzijn van de subtiele en verfijnde aspecten van onze aard verplaatst ons naar een ander niveau van ACCEPTATIE en GENEZING. Een CHAKRA READER kan je precies vertellen waar jouw energiesysteem blokkeert in jouw lichaam en waarom. Tevens kan een CHAKRA HEALER jouw direct helpen om samen deze mentale, emotionele en lichamelijke blokkades van dit energiesysteem te helen en genezen.


Met als doel: Meer innerlijke vreugde, rust, kracht en liefde te ervaren in jouw leven. 


Bel voor een afspraak met Sonja de Heer:  06- 229 27 448

Praktijk Face the Truth Amstelveen

www.PraktijkFaceTheTruth.nl

www.SonjaDeHeerHealing.nl  ( The secrets of Emotional Healing).

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

0 Comments