EMOTIONAL HEALING 
Het vergeten NATUURlijke "MEDICIJN" 


 dé oplossing 
 voor HoogSensitieve Kinderen & Mensen 

Praktijk Face The Truth Amstelveen: Wat kost het?!
Wist U dat? Coaching & Training voor Persoonlijke Ontwikkeling of Loopbaantraject 
AFTREKBAAR is VAN DE BELASTING 2019
Persoonlijke Ontwikkeling, Advies, Training & Heling:
op Mentaal, Emotioneel, Fysiek en Spiritueel vlak.

Wist U dat?


Coaching & Training voor Persoonlijke Ontwikkeling of Loopbaantraject 

AFTREKBAAR VAN DE BELASTING is voor Particulieren, werkgevers, bedrijven en overheidsinstanties: OVER JAAR 2019!

Wat kost het?!

(Aftrekposten belasting jaar 2019)


Intake gesprek 2 uur (= 120 minuten) kost: 100 euro * per kind ( tot 12 jaar).

Intake gesprek 2 uur ( = 120 minuten) kost: 120 euro * jeugd ( 12 tot 21 jaar).Wist U dat Coaching & Training nog aftrekbaar is in 2019 van de belasting?! oa voor:

*** Loopbaan-en Levenscoaching

*** Stress, Depressie & Burn-Out Coaching

*** Individuele persoonlijke ontwikkeling- gericht op Zelf Compassie Training. 

Op de factuur zal duidelijk gecommuniceerd worden welke coaching U ontvangt. 

ER bestaat een instap drempel van 250 euro, alles daarboven tot 18.000 euro per jaar zal worden vergoedt ook voor het jaar 2019.Tarieven particulieren, individueel

Intake gesprek. 2 uur ( = 120 min) kost: 150 euro * per volwassenen. 

( + analyse, advies en ontwikkelplan) ( diepte vragen over heersende problematiek). 


Vervolg sessies duren per keer altijd 2 uur (= 120 min) kosten 150 euro * per volwassen persoon. Speciale verschillende sessies gericht op verwerking, heling en het communicatief vaardig zelf leren uitdrukken van gevoelens, wensen en grenzen stellen. Het zelf maken van Gerichte huiswerkopdrachten zijn verplicht om tot persoonlijke groei te komen. Ervaringsgericht leren met als doel: een betere relatie met jezelf, je (ex) partner, kinderen, familie, werkgever, collega's ,omgeving. 


Sessie: relatie/ partner therapie : 

Intake gesprek van 21/2 uur (= 150 min)  kost: 190 euro  * voor 2 personen tegelijk ( + analyse) en mogelijk ontwikkelplan, alleen bij vervolg afspraken). 


Vervolg sessie: relatie/ partner therapie : 

Tarief per 2 uur (= 120 minuten): 190 euro voor 2 personen tegelijk 

( + alle huiswerk opdrachten en dossier opbouw en email verkeer per individu).


Tarieven bedrijven, werkgevers en overheidsinstanties:

Wist U dat Coaching & Training aftrekbaar is van de belasting voor uw als bedrijf maar ook als werkgever?! 0a, voor: 

***Loopbaan-en Levenscoaching

***Stress, Depressie & BurnOut Coaching

***Individuele persoonlijke ontwikkeling- gericht op Zelf Compassie Training. 

Op de factuur zal duidelijk worden vermeld om welke Coaching of Training U ontvangt.


Tarieven voor bedrijven, werkgevers en overheidsinstanties op aanvraag:

Tarief per 1/2 dagdeel van 2 uur op aanvraag voor individuele sessies.

Tarieven per dagdeel van 4 uur op aanvraag voor groep sessies.* Let op; alle bedragen zijn exclusief  21% BTW 

* het annuleren van therapie sessies dient minimaal 48 uur van te voren (= 2 werkdagen) van te voren te geschieden. Schriftelijk of Mondeling. Het annuleren van een therapie sessie korter dan 48 uur wordt volledig in rekening gebracht hetzij een zeer ernstige overmachtsituatie welke altijd persoonlijk en dus mondeling dient te worden toegelicht. De Therapeut beslist of toestemming wordt verkregen voor het afzeggen dan wel verzetten van de afspraak en of er echt overmacht in het spel is en geen weerstand of anderen zaken die meespelen bij een Persoonlijk Ontwikkelingsproces.  **Speciale tarieven worden gehanteerd voor intensief ademen, Familie opstellingen, Cranio Sacraal behandelingen, Intensieve Ademhaling Therapie sessies, Agressie Regulering, Aroma Therapie & Reiki behandeling, Magnetiseren en Energie behandeling.


Een therapie sessie kan bestaan uit een gesprek aanleren van nieuwe manier van communiceren, cognitieve gedrag therapie,  maar vooral ook uit verschillende speciale heling methoden waarin het in contact komen met je eigen gevoelens en emoties centraal zal staan, welke ik in mijn Praktijk Face the Truth Amstelveen hanteer.

Kijk voor meer informatie op over welke verwerking & heling methoden ik gebruik op:

www.EmotionalHealing.nl


*frequentie van het aantal benodigde Coachingsgesprekken is afhankelijk van het gewenste resultaat dat je wilt bereiken en wat daar nog voor nodig is. De Coach zal altijd een richtlijn & dus advies geven over het voor jouw best te volgen Coaching-Traject. Je bepaalt uiteindelijk altijd zelf wat je wilt. Jouw eigen gevoel zal daarbij als maatstaf worden gehanteerd. Tijdens dit Intake gesprek zal Sonja een goed inzicht hebben over het best te volgen Persoonlijke Coachingstraject, om zo snel mogelijk de gewenste resultaten te behalen. Dit vereist wel een volledige, 100% inzet van jezelf.


Tarieven bedrijven, werkgevers en overheidsinstanties:

Wist U dat Coaching & Training aftrekbaar is van de BELASTING voor u als bedrijf maar ook als werkgever?! 0a, voor: 

***Loopbaan-en Levenscoaching

***Stress, Depressie & BurnOut Coaching

***Individuele persoonlijke ontwikkeling- gericht op Zelf Compassie Training. 

Op de factuur zal duidelijk worden vermeld om welke Coaching of Training U ontvangt.Tarief 

Tarieven per dagdeel van 4 uur op aanvraag evenals groepen.Let op; alle bedragen zijn exclusief  21% BTW 

* het annuleren van therapie sessies dient minimaal 48 uur van te voren (= 2 werkdagen) van te voren te geschieden. Schriftelijk of Mondeling. Het annuleren van een therapie sessie korter dan 48 uur wordt volledig in rekening gebracht hetzij een zeer ernstige overmachtsituatie welke altijd persoonlijk en dus mondeling dient te worden toegelicht. De Therapeut beslist of toestemming wordt verkregen voor het afzeggen dan wel verzetten van de afspraak en of er echt overmacht in het spel is en geen weerstand of anderen zaken die meespelen bij een Persoonlijk Ontwikkelingsproces.  Een therapie sessie kan bestaan uit een gesprek aanleren van nieuwe manier van communiceren, cognitieve gedrag therapie,  maar vooral ook uit verschillende speciale heling methoden waarin het in contact komen met je eigen gevoelens en emoties centraal zal staan, welke ik in mijn Praktijk Face the Truth Amstelveen hanteer.

Kijk voor meer informatie op over welke verwerking & heling methoden ik gebruik op:

www.EmotionalHealing.nl


*frequentie van het aantal benodigde Coachingsgesprekken is afhankelijk van het gewenste resultaat dat je wilt bereiken en wat daar nog voor nodig is. De Coach zal altijd een richtlijn & dus advies geven over het voor jouw best te volgen Coaching-Traject. Je bepaalt uiteindelijk altijd zelf wat je wilt. Jouw eigen gevoel zal daarbij als maatstaf worden gehanteerd. Tijdens dit Intake gesprek zal Sonja een goed inzicht hebben over het best te volgen Persoonlijke Coachingstraject, om zo snel mogelijk de gewenste resultaten te behalen. Dit vereist wel een volledige, 100% inzet van jezelf.

Energie balanceren, diepte ontspanning


60 minuten = 75 euro 

120 minuten = 150 euro 

exclusief 21 % BTW.AromaTouch™ Techniek

Massagetechniek om diep in contact te komen met je gevoel in combinatie met 100% zuiver etherische olieën.


Wat is de AromaTouch™ Techniek?


Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten.De toepassing heeft ten doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen.


De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van etherische oliën.
De AromaTouch techniek is zowel eenvoudig als intuïtief en maakt gebruik van dōTERRA’s CPTG etherische oliën voor een ongeëvenaarde ervaring van aarding voor de ontvanger.

De AromaTouch techniek omvat vier primaire stappen: stress vermindering, immuunversterking, ontstekingsreactie vermindering en homeostase. Ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren.

Energie lezen/ benoemen: van voorwerpen, foto´s

namen, stem, mens, kind en dier

 


60 minuten= 75 euro 

Exclusief 21 % BTW
Stervensbegeleiding

Tarief per 60 minuten ° 125 euro exclusief 21 % BTW
Staffeltarieven zullen worden gehanteerd bij afname van meerdere uren.


Ook kunt U een reading aanvragen via Skype! 

Ik wil U graag helpen op afspraak. Ik doe ook consulten via skype. www.skype.com voeg tantesonna toe aan uw contacten. ( Vaak als mensen ver weg wonen is dit een uitgelezen oplossing om toch "geholpen" te kunnen worden)


Kosten zijn 75 euro voor sessie van een uur = 60 minuten. Exclusief 21 % BTW. 

Betaling op voorhand met overschrijvingU krijgt het rekeningnummer als u een afspraak maakt. Vraag om meer informatie wat er mogelijk is en op welke manier.